Vaš posao
je lakši sa nama!

početak

Zašto je našim klijentima važno da budu deo MGI Worldwide-a

Lični pristup

Partneri firmi članica MGI Worldwide-a vode brigu o svakom svom klijentu lično. U okviru mreže, međusobno gradimo bliska prijateljstva zasnovana na odanosti, poštovanju i razmeni iskustava. Mi nudimo lični pristup koji se ne može naći u velikim firmama.

Preduzetnički duh

Članovi MGI Worldwide su srednja preduzeća u privatnom vlasništvu. Mi nailazimo na iste svakodnevne poslovne izazove kao i naši klijenti i zaista znamo šta to znači biti preduzetnik. Razumemo vaš posao i vaše težnje, a ne samo vaše račune.

Globalno prisustvo

MGI Worldwide je prisutan na svim kontinentima i u gotovo svim ključnim ekonomskim centrima u svetu. Danas imamo članove u 82 zemlje, ali ih sutra može biti još više. Kolikogod da je složen zahtev klijenta, MGI će imati stručnjaka koji će moći da pomogne.

Mi poslujemo preko dve lokacije u Beogradu, glavnom gradu Srbije. Investiciona klima na ovoj lokaciji se značajno popravila poslednjih godina i Svetska banka ju je proglasila vodećim svetskim reformatorom. To je jedno od najvećih tržišta i tržišta sa najbržim rastom u jugoistočnoj Evropi, sa svojom pravnom regulativom i uslovima poslovanja koji se neprestano unapređuju.

Naš tim u DvaDukata doo je i kadrovski i tehnički spreman da pomogne svim investitorima koji planiraju da investiraju u tržišta Srbije i zapadnog Balkana. Mi imamo bogato iskustvo u obezbeđivanju grinfild investicija i realizaciji velikih subvencija koje obezbeđuje Republika Srbija.

Proizvodi

Osnove digitalne transformacije za naše partnere

DDApps

Skup aplikacija koje pomažu nama i našim klijentima da napravimo što bolji izbor.

DDArhiva

Sistemsko rešenje upravljanja dokumentacijom za podršku vašem poslovanju.

Usluge

Usluge koje će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje.

Računovodstvo

Naša osnovna poslovna delatnost je računovodstvo. Nastojim da budemo precizni i tačni. Spremni smo da odgovorima na sva pitanja naših korisnika i pružimo im prave informacije.

Posebno vodimo računa o računovodstvenim pravilima. Za klijente koji ih primenjuju, mi neprestano pratimo Međunarodne standarde u računovodstvu.

Za klijente čije poslovanje podleže reviziji, proces revizije se sprovodi u kooperaciji sa vodećim revizorskim kompanijama.

Poreski konsalting

Obićno razmišljamo na sledeći način: Želim da platim porez, ali želim da budem siguran da je on u skladu sa zakonom i da je to najniži mogući iznos koji moram da platim. Mi možemo da vam pružimo odgovore na ovo pitanje, možete poveriti svoje poreske obaveze poreskoj optimizaciji i možda postoji prostor da smanjite svoje poreske obaveze i da one i dalje budu u skladu sa Zakonom.

Mi možemo da vam pružimo odgovore na ovo pitanje, možete poveriti svoje poreske obaveze poreskoj optimizaciji i možda postoji prostor da smanjite svoje poreske obaveze i da one i dalje budu u skladu sa Zakonom.

Svojim klijentima nudimo analizu kontrolisanih transakcija između povezanih strana (transfer plaćanja) uz dodatnu naknadu.

Ljudski resursi

Ljudski resursi i evidencija o zaposlenima je veoma važan segment svake kompanije bez obzira na veličinu.

Kako bi sva dokumentacija koja je neophodna prilikom zapošljavanja novih kadrova bila pravno regulisana morate imati sve pokriveno odgovarajućim zakonima koji se odnose na radni odnos.

ERP + BI + Kontrola

Primena ERP + BI + kontrole predstavlja pažljivo integrisan strateški pristup svakoj kompaniji ponaosob.

U skladu sa svetom informacija shvatili smo da je jedna od najvažnijih stvari u svakom poslovanju posedovanje pravih informacija u pravom trenutku.

Razvoj poslovanja

Razvoj poslovanja je aktivnost korišćenja strateških mogućnosti za određenu poslovnu delatnost ili organizaciju.

Na primer, izgradnjom partnerstava ili drugih komercijalnih odnosa, ili identifikovanjem novih tržišta za proizvode i usluge.

Podrška ograncima

Ukoliko imate potrebe da na teritoriji Republike Srbije obavljate neku delatnost tokom kraćeg vremenskog perioda, ne morate osnivati kompaniju, već možete obaviti jednokratan posao putem vašeg ogranka.

Cene

Pronađite pravi plan koji će zadovoljiti potrebe vaše kompanije.

Od €100/mesečno

Početni paket

 • Za kompanije bez prihoda
 • 1-2 zaposlena + direktor
 • sa uračunatim PDV-om
 • slobodan pristup DDApps i DDArhivi
Izaberite Plan

Od €250/mesečno

Profesionalni paket

 • Za kompanije sa prosečnim prihodima
 • Do 5 zaposlenih
 • U PDV sistemu
 • Slobodan pristup DDApps i DDArhivi
Izaberite Plan

Od €500/mesečno

Paket za preduzeća

 • Za kompanije sa višim prihodima
 • Neograničen broj zaposlenih
 • Sa uračunatim PDV-om
 • Slobodan pristup DDApps i DDArhivi
Izaberite Plan

Naši Klijenti

Naš tim

Mi smo tim visoko obrazovanih i iskusnih profesionalaca!

Zoran Zeljkovic

Partner & Poreski savetnik

Biljana Zeljkovic

Partner, Savetnik za ljudske resurse

Ljubinka Kalinic

Knjigovođa

Ljiljana Mirovic

Knjigovođa

Zlata Nikolic

Referent za podršku klijenata

Anna Filka

Payroll & Specijalista za zarade

Maja Pribisic

Knjigovođa

O nama

Dva Dukata DOO posluje od 2005. godine sa sedištem u Beogradu. Prema količini prihoda, već više godina smo u prvih 100 računovodstvenih kompanija na teritoriji Republike Srbije.

Pružamo kompletne usluge u oblasti računovodstva, knjigovodstva, poreskog konsaltinga, ERP konsaltinga i radnih odnosa. U potpunosti smo opremljeni kadrovima i resursima da možemo da zadovoljimo sve zahteve u ovim oblastima.

Top 100

Prema visini prihoda, već više godina smo u prvih 100 računovodstvenih kompanija na teritoriji Republike Srbije.

Iskustvo

Dva Dukata doo posluje od 2005. godine sa sedištem u Beogradu.

Radno vreme

Naše radno vreme je, zvanično, od 8 do 16 radnim danom, ali smo za naše klijente uvek dostupni.

Međunarodno

MGI Worldwide je međunarodna organizacija

International Accounting

DvaDukata je član MGI Worldwide, jedne od 20 vodećih međunarodnih računovodstvenih mreža nezavisnih revizorskih, računovodstvenih, poreskih, pravnih i konsultantskih firmi, koja okuplja stručnost skoro 10.000 profesionalaca na oko 460 lokacija širom sveta. Naše članstvo nam omogućava da budemo u toku sa važnim inovacijama, istovremeno pružajući besprekornu međunarodnu uslugu svakom od naših klijenata kojima je potrebna podrška u inostranstvu. Putem MGI Worldwide, naša firma ima koristi od povezanosti sa ljudima koje poznajemo i kojima verujemo u svim krajevima sveta. Možemo da pomognemo Vama i Vašem poslovanju brzim telefonskim pozivom jednom od naših kolega ili kompletnom ponudom usluga - šta god vam je potrebno da bi Vaše međunarodno poslovanje bilo uspešno.

MGI Worldwide je mreža u kojoj se vrši kontrola kvaliteta i, kao i sve firme članice, naši sistemi i procedure za osiguranje kvaliteta podležu reviziji u skladu sa međunarodnim standardima.

Za više informacija o MGI Worldwide posetite www.mgiworld.com.

Obratite nam se

Ako ste zainteresovani za bilo koji od naših proizvoda i usluga, molimo Vas da nas kontaktirate i biće nam zadovoljstvo da radimo sa Vama!

Pregled najnovijih dešavanja

Evo najnovijih novosti i događaja u našoj kompaniji.

MGI European Meeting 2019 - Stockholm, Sweden 2019

Followed by Paris Meeting where we started our journey with a MGI Network, we were invited to be a part of ... Read More

12th June 2019

Filip Zeljkovic

MGI European Meeting - Paris, France 2018

Dva Dukata company joined a MGI World Wide Network Associate in the year of 2018, our younger partner in the ... Read More

16th June 2018

Filip Zeljkovic

Under Construction- More Insights Coming Soon

Click here to subscribe to weekly insights and stay up to date with news and events in our company.

Weekly Insights

Uvek budite prvi koji će pročitati novosti o najnovijim dešavanjima u našoj kompaniji.