Afacerea dumneavostră
este mai ușoară cu noi!

INTRODUCERE

De ce este important pentru clienții noștri să facă parte din MGI Worldwide

Abordare personală

Partenerii firmelor membre MGI Worldwide au grijă de fiecare client în parte. În cadrul rețelei, construim împreună prietenii strânse bazate pe loialitate, respect și schimb de experiențe. Oferim o abordare personală care nu se găsește în firmele mari.

Spiritul antreprenorial

Membrii MGI Worldwide sunt întreprinderi private de dimensiuni medii. Ne întălnim cu aceleași provocări de afaceri zilnice precum și clienții noștri și știm cu adevărat ce înseamnă să fii antreprenor. Înțelegem afacerea și aspirațiile voastre, nu doar facturile.

Global

MGI Worldwide is in every continent and just about every key economic centre in the world. Today we have members in 82 countries but tomorrow it may be more. However complex a client requirement, someone in MGI will have the expertise to help.

Activitate desfășurăm pe două locații din Belgrad, capitala Serbiei. Climatul investițional pe aceste locații s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii ani, iar Banca Mondială a declarat-o liderul de reformă mondial. Aceata este una dintre cele mai mari piețe cu cea mai rapidă creștere din sud-estul Europei, cu reglementările legale și condițiile de afaceri care se îmbunătățesc constant.

Echipa noastră din Dva Dukata doo este atât personală, cât și tehnic pregătită pentru a ajuta toți investitorii care intenționează să investească pe piețele din Serbia și Balcanii de Vest. Avem o experiență bogată în asigurarea investițiilor grinfild și în realizarea unor subvenții mari oferite de Republica Serbia

PRODUSE

Elementele de bază ale transformării digitale pentru partenerii noștri

DDApps

Set de aplicații care ne ajută pe noi și pe clienții noștri să facem cea mai bună alegere.

DDArhiva

Soluție sistematică de gestionare a documentelor pentru a vă susține afacerea.

SERVICII

Servicii care vă ajută să vă îmbunătățiți afacerea dvs.

Contabilitate

Activitatea noastră principală este contabilitatea. Încercăm să fim și preciși și corecți. Suntem pregătiți să răspundem la toate întrebările utilizatorilor noștri și să le oferim informații corecte.

Atenție deosebită acordăm regulilor contabile. Pentru clienții care le aplică, urmărim în mod constant standardele Internaționale de contabilitate.

Pentru clienții ale căror activități fac obiectul auditului, procesul de audit se desfășoară în colaborare cu renumite companii de audit.

Consultanță fiscală

De obicei, gândim astfel: "Vreau să plătesc impozite, dar vreau să fiu sigur că este în concordanță cu legea și că este cea mai mică sumă posibilă pe care trebuie să o plătesc". Vă putem oferi răspunsuri la această întrebare, puteți să vă încredințați obligațiile fiscale la optimizarea impozitelor și poate chiar exista loc pentru a vă reduce datoriile fiscale și pentru a le menține conform Legii.

Consultanța fiscală poate fi, de asemenea, sub forma unei prestări independente de servicii, efectuarea unei analize și propunerea de optimizare fiscală sau confirmarea situației în sistemele de contabilitate financiară deja existente.

Oferim clienților noștri analiză tranzacțiilor controlate între părțile afiliate (transfer de plată) contra cost.

Resurse umane

Resurse umane și evidența angajaților reprezintă un segment foarte important al fiecărei companii, indiferent de dimensiune.

Pentru ca toată documentația necesară pentru recrutarea de personal nou să fie reglementată în mod legal, trebuie să dețineți toate reglementările legii aplicabile privind ocuparea forței de muncă.

ERP + BI + Controla

Aplicarea controalelor ERP + BI + reprezintă o abordare strategică integrată pentru fiecare companie în parte.

În conformitate cu lumea informațiilor, am realizat că unul dintre cele mai importante lucruri în fiecare afacere este să aibă informațiile corecte la momentul potrivit.

Dezvoltarea afacerii

Dezvoltarea afacerii este activitatea de utilizare a oportunităților strategice pentru o anumită activitate sau organizație de afaceri.

De exemplu, prin construirea de parteneriate sau alte relații comerciale sau prin identificarea de noi piețe pentru produse și servicii.

Suport afiliați

Dacă aveți nevoie să desfășurați o anumită activitate pe teritoriul Republicii Serbia pentru o perioadă scurtă de timp, nu trebuie să înființați o companie, dar puteți face o singură activitate prin intermediul afiliatului dvs.

PREȚURI

Găsiți planul potrivit care să răspundă nevoilor companiei dvs.

De la €100/lunar

Pachet începător

 • Pentru companii fără venituri
 • 1-2 angajați + director
 • inclusiv TVA
 • Acces gratuit DDApps și DDArhivi
ALAGEȚI PLANUL

De la €250/lunar

Pachet profesional

 • Pentru companii cu venituri medii
 • Până la 5 angajați
 • în sistemul de TVA
 • Acces gratuit DDApps și DDArhivi
ALAGEȚI PLANUL

De la €500/lunar

Pachet pentru firme

 • Pentru companii cu venituri mari
 • Până la 5 angajați
 • în sistemul de TVA
 • Acces gratuit DDApps și DDArhivi
ALAGEȚI PLANUL

CLIENȚII NOȘTRI

Echipa noastră

Suntem o echipă de profesioniști cu studii superioare și cu experiență!

Zoran Zeljkovic

Partener & Consultant fiscal

Biljana Zeljkovic

Partener, Consultant pentru resurse umane

Ljubinka Kalinic

Contabil

Ljiljana Mirovic

Contabil

Zlata Nikolic

Ofițer suport clienți

Anna Filka

Specialist Payroll pentru salarii și venituri

Maja Pribisic

Contabil

DESPRE NOI

Dva Dukata DOO funcționează din anul 2005, cu sediul la Belgrad. Conform cuantumului de venituri, de mai mulți ani suntem printre prime 100 de firme de contabilitate de pe teritoriul Republicii Serbia.

Oferim servicii complete în domeniul contabilității, consultanței fiscale, consultanței ERP și relațiilor de muncă. Suntem pe deplin echipați cu cadre și resurse umane pentru a putea satisface toate cerințele în aceste domenii.

Top 100

Conform cuantumului veniturilor, de mai mulți ani suntem printre prime 100 de firme de contabilitate de pe teritoriul Republicii Serbia.

Experiența

Dva Dukata doo funcționează din anul 2005, cu sediul la Belgrad.

Programul de lucru

Programul nostru de lucru, oficial este de la 8 până la 16 în zilele lucrătoare, dar suntem întotdeauna disponibili pentru clienții noștri.

Internaţional

MGI Worldwide este o Organizație Internațională

Contabilitate internațională

Dva Dukata este membru al MGI Worldwide, Top 20 de rețea de contabilitate internațională formată din firme independente de audit, contablitate, impozite, juridice și de consultanță, care reunește expertiza a aproape 10.000 de profesioniști în aproximativ 460 de locații din întreaga lume. Calitatea noastră de membru ne permite să fim la curent cu evenimente noi importante, oferind în același timp un serviciu internațional fără probleme oricăruia dintre clienții noștri care caută sprijin în străinătate. Prin MGI Worldwide, firma noastră beneficiază de legături cu oameni pe care îi cunoaștem și pe care în avem încredere din toate colțurile lumii. Vă putem ajuta pe dvs. și pe operațiunile dvs. printr-un apel telefonic rapid către unul dintre colegii noștri sau printr-o ofertă completă de servicii - orice aveți nevoie pentru ca afacerea dvs. internațională să fie de succes.

MGI Worldwide este o rețea controlată de calitate și, ca toate firmele membre, suntem supuși revizuirii sistemelor și procedurilor noastre de asigurare a calității în conformitate cu standardele internaționale.

Pentru mai multe informații despre MGI Worldwide, vizitați www.mgiworld.com.

Contactați-ne

Dacă sunteți interesat de oricare dintre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să colaborăm cu dvs!

Trending Insights

Iată cele mai recente noutăți și evenimente din compania noastră.

MGI European Meeting 2019 - Stockholm, Sweden 2019

Followed by Paris Meeting where we started our journey with a MGI Network, we were invited to be a part of ... Read More

12th June 2019

Filip Zeljkovic

MGI European Meeting - Paris, France 2018

Dva Dukata company joined a MGI World Wide Network Associate in the year of 2018, our younger partner in the ... Read More

16th June 2018

Filip Zeljkovic

Under Construction- More Insights Coming Soon

Click here to subscribe to weekly insights and stay up to date with news and events in our company.

Weekly Insights

Fiți întotdeauna primul care citește ultimele noutăți din compania noastră