Вашата работа
е по-лесна с нас!

НАЧАЛО

Защо е важно на нашите клиенти да бъдат част от MGI Worldwide

Личен подход

Партньорите на фирмите членки на MGI Worldwide се грижат лично за всеки свой клиент. В рамките на мрежата изграждаме близки приятелства, основани на лоялност, уважение и споделяне на опит. Ние предлагаме личен подход, който не се среща в големите фирми.

Предприемачески дух

Членовете на MGI Worldwide са средни частни предприятия. Сблъскваме се със същите ежедневни бизнес предизвикателства като нашите клиенти и наистина знаем какво означава да бъдеш предприемач. Ние разбираме вашия бизнес и вашите стремежи, а не само вашите сметки.

Глобално присъствие

MGI Worldwide присъства на всички континенти и в почти всички ключови икономически центри в света. Днес имаме членове в 82 страни, но утре може да има повече. Без значение колко сложна е заявката на клиента, MGI разполага със специалист, който може да помогне.

В Белград, столицата на Сърбия, работим на две локации. Инвестиционният климат в този район значително се подобри през последните години и Световната банка го обяви за водещ реформатор в света. Той е един от най-големите и най-бързо развиващите се пазари в Югоизточна Европа, като правните му регулации и условията за бизнес постоянно се подобряват.

Екипът ни в DvaDukata doo е както персонал, така и технически готов да помогне на всички инвеститори, които планират да инвестират в пазарите на Сърбия и Западните Балкани. Имаме богат опит в осигуряването на грийнфилд инвестиции и реализиране на големи субсидии, предоставени от Република Сърбия.

ПРОДУКТИ

Основи на дигиталната трансформация за нашите партньори

DDApps

Набор от приложения, които помагат на нас и нашите клиенти да направим най-добрия избор.

DDArhiva

Системно решение за управление на документи за подкрепа на вашия бизнес.

УСЛУГИ

Услуги, които ще ви помогнат да подобрите бизнеса си.

Счетоводство

Основната ни бизнес дейност е счетоводството. Опитваме се да бъдем прецизни и точни. Готови сме да отговорим на всички въпроси на нашите потребители и да им предоставим правилната информация.

Специално се грижим за счетоводните правила. За клиентите, които ги прилагат, ние постоянно следваме Международните счетоводни стандарти.

За клиенти, чиято дейност е обект на одит, одитният процес се осъществява в сътрудничество с водещите одиторски фирми.

Данъчно консултиране

Обикновено мислим по следния начин: "Искам да платя данъка, но искам да съм сигурен, че е в съответствие със закона и че това е най-ниската възможна сума, която трябва да платя." Можем да ви дадем отговори на този въпрос, можете да поверите данъчните си задължения за данъчна оптимизация и може би има място за намаляване на данъчните ви задължения и те и по-нататък да са в съответствие със Закона.

Данъчното консултиране може да бъде и под формата на независимо предоставяне на услуги, извършване на анализ и изготвяне на предложения за оптимизиране на данъчното облагане или потвърждаване на ситуацията във вече съществуващите системи за финансово счетоводство.

Ние предлагаме на нашите клиенти анализ на контролираните сделки между свързани лица (трансфер на плащане) с допълнителна такса.

Човешки ресурси

Човешките ресурси и записите на служителите са много важен сегмент от всяка компания, независимо от големината й.

За да може цялата документация, необходима за наемането на нов персонал, да бъде законово регламентирана, трябва да имате всичко обхванато от приложимото законодателство, свързано със заетостта.

ERP + BI + контрол

Прилагането на ERP + BI + контрол представлява внимателно интегриран стратегически подход за всяка компания поотделно.

В съответствие със света на информацията разбрахме, че едно от най-важните неща във всеки бизнес е притежаване на правилната информация в точното време.

Бизнес развитие

Развитието на бизнеса е дейност по използване на стратегически възможности за конкретна стопанска дейност или организация.

Например чрез изграждане на партньорства или други търговски отношения или чрез идентифициране на нови пазари за продукти и услуги.

Подкрепа за филиали

Ако имате нужда да извършите някаква дейност на територията на Република Сърбия за кратък период от време, не е необходимо да създавате компания, но можете да си свършите еднократно работа чрез своя филиал.

ЦЕНИ

Намерете правилния план, който ще отговаря на нуждите на вашата компания.

От €100/на месец

Първоначален пакет

 • За компании без доходи
 • 1-2 служители + директор
 • включваща ДДС
 • Свободен достъп до DDApps и DDAрхиви
ИЗБЕРЕТЕ ПЛАН

От €250/на месец

Професионален пакет

 • За фирми със средни доходи
 • До 5 служители
 • в системата на ДДС
 • Свободен достъп до DDApps и DDAрхиви
ИЗБЕРЕТЕ ПЛАН

От €500/на месец

Бизнес пакет

 • За компании с по-високи доходи
 • Неограничен брой служители
 • включващ ДДС
 • Свободен достъп до DDApps и DDAрхиви
ИЗБЕРЕТЕ ПЛАН

НАШИ КЛИЕНТИ

Нашият екип

Ние сме екип от високо образовани и опитни професионалисти!

Zoran Zeljkovic

Партньор & Данъчен консултант

Biljana Zeljkovic

Партньор, Съветник по човешките ресурси

Ljubinka Kalinic

Счетоводител

Ljiljana Mirovic

Счетоводител

Zlata Nikolic

Служител обслужване на клиенти

Anna Filka

Специалист по доходите и обезщетенията

Maja Pribisic

Счетоводител

ЗА НАС

Dva Dukata DOO работи от 2005 г. със седалище в Белград. Според размера на приходите, ние сме в топ 100 счетоводни фирми на територията на Република Сърбия в продължение на няколко години.

Ние предлагаме цялостни услуги в областта на счетоводството, счвтоводна отчетност, данъчното консултиране, ERP консултиране и трудовите отношения. Ние сме напълно оборудвани с кадри и ресурси, и можем да удовлетворим всички изисквания в тези области.

Топ 100

Според размера на приходите, ние сме в топ 100 счетоводни фирми на територията на република Сърбия в продължение на няколко години.

Опит

Dva Dukata DOO работи от 2005 г. със седалище в Белград.

Работно време

Работното ни време е официално от 8 до 16 часа работни дни, но на нашите клиенти сме винаги на разположение.

Международно

MGI Worldwide е международна организация

Международно счетоводство

DvaDukata е член на MGI Worldwide, една от 20-те водещи международни счетоводни мрежи от независими ревизионни, счетоводни, данъчни, юридически и консултантски фирми, която обединява опита на близо 10 000 професионалисти на приблизително 460 места по целият свят. Членството ни ни позволява да сме в крак с важните иновации, като същевременно предоставяме безупречно международно обслужване на всеки наш клиент, който се нуждае от подкрепа в чужбина. Чрез MGI Worldwide, нашата фирма се възползва от връзките с хора, които познаваме и имаме доверие по целия свят. Ние можем да помогнем на Вас и вашия бизнес с бързо телефонно обаждане до някой от нашите колеги или пълен набор от услуги - каквото и да Ви е необходимо, за да успее вашият международен бизнес.

MGI Worldwide е мрежа за контрол на качеството и, както всички фирми членки, нашите системи и процедури за осигуряване на качество подлежат на ревизия в съответствие с международните стандарти.

За повече информация за MGI Worldwide посетет www.mgiworld.com.

Свържете се с нас

Ако се интересувате от някой от нашите продукти и услуги, моля свържете се с нас и ние ще се радваме да работим с вас!

Преглед на последните събития

Ето последните новини и събития в нашата компания.

MGI European Meeting 2019 - Stockholm, Sweden 2019

Followed by Paris Meeting where we started our journey with a MGI Network, we were invited to be a part of ... Read More

12th June 2019

Filip Zeljkovic

MGI European Meeting - Paris, France 2018

Dva Dukata company joined a MGI World Wide Network Associate in the year of 2018, our younger partner in the ... Read More

16th June 2018

Filip Zeljkovic

Under Construction- More Insights Coming Soon

Click here to subscribe to weekly insights and stay up to date with news and events in our company.

Седмичен преглед

Винаги бъдете първите, които четат новините за последните дейности в нашата компания.